maanantai 7. heinäkuuta 2014

Costa Blancan Suomi-Seuran viikkotoimintaa


Costa Blancan Suomi-Seuran tämän viikon teema Torreviejassa on TexMex-ruoka ja ratsastus. Kesäkeittiössä maistellaan tiistaina 8.7. TexMex-makuja ja torstaina 10.7. lähdetään tutustumaan ratsastustilalle. Järjestäjät toivottavat tervetulleiksi tiistaina 8.7. juttelemaan ja varaamaan paikka torstaina 10.7. klo 10.00 pidettävälle ratsastusretkelle. Retken hintaan (15 euroa) kuuluu ohjattu ratsastusretki vaihtelevalla luonnonpolulla sekä kevyt lounas ranchilla.

Suomi-Seuran kesäkahvio ja kirjasto ovat auki tiistaina 8.7. normaalisti klo 10.00-14.00 välisenä aikana. Kesäkeittiön lounaana siis maistuvaa TexMex-ruokaa.

Costa Blancan Lasten Club on auki tiistaina samaan aikaan kahvion asiakkaille, eli paikalle voi tulla myös lasten kanssa. Ohjelmassa askartelua, piirustusta ja mukavaa yhdessäoloa.

Tervetuloa Suomi-Seuralle vaihtamaan lehtiä, kirjoja, TexMex-lounaalle, kahville, lasten Clubiin tai vaikka muuten vaan tutustumaan Suomi-Seuraan ja tapaamaan ystäviä.
Costa Blancan Suomi-Seura on avoinna jäsenistölle ystävineen sekä seuraan tutustuville henkilöille. Osoite Torreviejassa on Calle Concordia 96.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti