perjantai 5. joulukuuta 2014

Uusi ruokailupaikka Guardamarin peltomarkkinoilla!

Guardamarin sunnuntaisin pidettävät ns. peltomarkkinat ovat suomalaisten suosiossa. Markkinoita kutsutaan englanniksi myös nimellä ”The Lemon Tree Market”, koska alue sijaitsee keskellä sitruuna- ja appelsiiniviljelmiä. Pysäköintipaikan saa aivan vierestä ja erilaisten tuotteiden monipuolinen ja edullinen tarjonta takaa asiakaskunnan tyytyväisyyden. Ensimmäinen vierailukerta ei jää viimeiseksi!

Hieman sateisena sunnuntaina 30. marraskuuta avattiin markkina-alueella uusi ulkoilmaravintola, jonka kansainvälisessä suhdetoimintatyössä on mukana suomalainen henkilö. Yrityksen omistaa espanjalainen Antonio Briega Ortega yhdessä Avelino Alvarez Fernandezin kanssa, joka on tullut takavuosina tutuksi monille suomalaisille pelkkänä Avelinona. Hänhän omistaa Torreviejan Los Frutalesin urbanisaatiossa Avenida Alfredo Nobelin varrella Arenal-ravintolan, jossa vuosina 1993-2002 pidettiin perjantaisin suomalaisten suosittuja karaokeiltoja, legendaarisina vetäjinä Ulla ja Raimo. Suomiseuralaiset pelasivat ravintolan etuosassa biljardia perjantaisin ja lauantaisin. Muut illat oli varattu muunmaalaisille. Myös tiheätunnelmaisia maaotteluita järjestettiin.
 

Vasemmalta Antonio, Anne (puhuu suomea) ja Avelino.
 

Paikka löytyy helposti: Espanjan lipun rinnalla liehuu pienempi Suomen siniristilippu.
 
Peltomarkkinoiden uudesta ruokailupaikasta on tarkoitus tehdä suosittu kohtauspaikka, jossa voidaan markkinapäivänä nauttia hyvästä ruoasta, esimerkiksi paellasta, mustekaloista, lihapullakeitosta (caldo con pelotas), uunilampaasta ynnä muista gastronomian herkuista. Luvassa on myös suomalaisilla reseptiohjeilla valmistettuja annoksia. Talven aikana aiotaan tehdä harvinaista herkkua eli kaalilaatikkoa lampaanlihasta. Lisäksi on tarkoitus valmistaa paellaa myös ulkotiloissa, jotta ruokailijat näkevät samalla kokin työssään.
 

Ulkotiloissa valmistettava paella saa veden nousemaan kielelle!
 
Asiakaspaikkoja on noin viisikymmentä. Asiakkaille on myös ns. take away -palvelu eli tuotteita voi viedä mukanaan kotiin. Ravintola löytyy markkina-alueen ensimmäiseltä baarikadulta, valkoinen rakennus, jossa on lilanvärinen raita. Ensi sunnuntaina joulukuun 7. päivänä tarjotaan kävijöille glögiä. Käypä tutustumassa!

Lisätietoja Guardamarin peltomarkkinoista löytyy täältä:

Google Mapsin avulla on helppo paikantaa markkina-alueen sijainti:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti