keskiviikko 10. joulukuuta 2014

Kauneimmat joululaulut Torreviejassa

Kauneimmat joululaulut on suomalainen perinteinen joulumusiikkitapahtuma. Suomen Lähetysseura aloitti laulutilaisuudet vuonna 1973. Nykyisin niistä on muodostunut Suomessa seurakuntien suosituin musiikki-tapahtuma. Perinne on levinnyt vähitellen myös ulkosuomalaisten keskuuteen.

Myös Costa Blancalla on jo vuosia järjestetty kauneimpia joululauluja, joista on tullut erittäin suosittuja, sillä tilaisuudet ovat olleet täynnä. Mukana on ollut myös sellaisia, jotka eivät omasta mielestään omaa riittävää laulutaitoa, mutta haluavat kuunnella esimerkiksi lapsuuden jouluina tutuiksi tulleita lauluja. Eläminen kaukana kotimaasta saa ihmismielen helposti alttiimmaksi osallistumaan tämänkaltaisiin tilaisuuksiiin. 


Costa Blancalla on päädytty pitämään vuosittain kaksi tilaisuutta, jotta kaikki halukkaat mahtuisivat mukaan. Tänä vuonna ensimmäinen on tiistaina 16.12. klo 19 Torreviejassa La Siestan kauniissa pikkukirkossa, josta löytyy lisätietoja täältä. Jälkimmäinen tilaisuus Torreviejassa pidetään lauantaina 20.12. klo 16 keskusaukion katolisessa Inmaculada Concepción -kirkossa. Kannattaa mennä ajoissa paikalle, jotta saa istumapaikan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti