tiistai 19. elokuuta 2014

Vesille hiihtäjän mieli....

Benidormissa on ollut vuodesta 1966 alkaen vesikaapeli, jonka avulla on mahdollista harrastaa vauhdikasta vesihiihtoa ja vesilautailua ilman vetävää venettä. Noin 1000 metrin pituisella radalla voi olla samanaikaisesti jopa 12 henkilöä. Tunnettuna turistikaupunkina Benidormin vesikaapeli on ollut hyvin suosittu.

Torrevieja on halunnut profiloitua entistä voimallisemmin myös vesiurheilukaupunkina. Niinpä uusimpana vetonaulana Torreviejaan rakennettiin oma vesikaapeli Cable Ski La Bocana, joka otettiin käyttöön elokuun alussa. Se sijaitsee satama-alueella Dique de Levante -aallonmurtajan kyljessä. Kaapelin pituus on 175 metriä, ja sen ympärille on rajattu noin 6000 neliömetrin toiminta-alue. Tavoitteena on pitää rata avoinna joka päivä, sesonkipäivinä klo 10.00-21.00. Aallonmurtajan päälle kaapelin alkupäähän on rakennettu ravintolaterassi, josta käsin voi seurata harrastajien vauhdikasta menoa vetten päällä.
 

(Kuva: Cable Ski La Bocana)
Torreviejassa on tehty uusi ajankohtainen 5000 kappaleen painos merellisistä palveluista kertovasta oppaasta "Torrevieja Nautical Experience", joka löytyy myös osoitteessa www.torreviejanauticalexperience.com. Opasta on jaossa kaupungin turistitoimistoissa, hotelleissa ja alan yrityksissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti