tiistai 9. syyskuuta 2014

FC NORDICS – kuntoilua kaiken ikää

Kuntoilu, hiki, pallopelit ja joukkueurheilu. Niistä on FC Nordics tehty. Lisätäänpä äskeiseen vielä termi ”sosiaalinen liikunta ja urheilu”. Nykyään some on kova sana ja sillä oli vaikutuksensa myös FC Nordicsin syntymiseen, koska googlettelemalla ei löytynyt jalkapallon- tahi salibandyn ystäville sopivaa yhtälöä eteläiseltä Costa Blancalta ja mieli teki päästä muutaman vuoden hiljaiselon jälkeen takaisin sorvin ääreen eli juoksemaan pallon perässä. Ja mikäpä sen parempi tapa aktivoida itsensä ja muut hikoilua (ei ainoastaan helteiden kautta) kaipaavat kansalaiset kuin perustamalla urheiluseura.


FC Nordics koostuu pääosin suomalaisista ja ruotsalaisista pallopelien ystävistä, joukkoon on liittynyt mukaan myös muutaman muun maan (mm. Venäjä ja Espanja) edustajia. Tarkoitus oli mahdollistaa asialliset pelailuolosuhteet kaikille asiasta kiinnostuneille ja kun idean kantaisällä oli taustalla liki kymmenen vuoden harraste- ja kilpaurheilutausta, niin soppa oli sopivasti sekoitettu terveellisillä raaka-aineilla. Todettakoon, että FC Nordics on näin ollen ”hyvä reseptivapaa lääkitys kuntoilun lisäämiseen”.

FC Nordics on urheiluseura kaikille liikunnanystäville, ei vain jalkapallon ja salibandyn. Tällä hetkellä seuralla on toimintaa eritoten salibandyn saralla ja pelaamme käytännössä kymmenen (10) kuukautta vuodessa kolmisen kertaa viikossa. Tavoitteena on lisätä lajikirjoa lähitulevaisuudessa jalkapallon ja muiden pallopelien suuntaan. Salibandyn puolella aikuiset ja edustusjoukkue pelaavat pääsääntöisesti maanantai- ja torstai-iltaisin ja perhepelien merkeissä kokoonnumme Los Balconesiin keskiviikkoisin, kannattaa seurata aikatauluja nettisivuiltamme: fcnordics-com.webnode.fi ja FC Nordicsin Facebook-sivuilta.

Seuran syyskausi alkoi viime maanantaina. Keskiviikkona 10.9. alkavat perhepelit klo 18.00 ja torstaina 11.9. klo 20.00 on aikuisten (edustusjoukkue) vuoro Los Balconesissa.

Nyt kaikki ulos ja liikkeelle, pallopelit ja sosiaalinen hikoilu odottavat juuri sinua!

(Teksti: Jarno Repo)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti